Тренінги
Базовий тренінг: «Еспресо». Налаштування та опис смаку. Робота із обладнанням.
Тренінг «Лате-арт». Як правильно збивати молоко та базові елементи латте-арту.
Розширений тренінг:
«Еспресо». Кавова теорія, хімія води, екстрактивність. Капінг.
На цьому тренінгу ми розповімо про основні методи альтернативного заварювання кави та в чому їх відмінності
Ми проводимо тренінги для бариста та надаємо можливість стажування у нашій кав’ярні у Києві.
- Тренінги передбачені для груп від 3-х до 12-ти осіб
- Для усіх наших клієнтів навчання проводимо безкоштовно
- Є можливість проведення індивідуального навчання та розробки індивідуального курсу
- Базовий тренінг: «Еспресо». Налаштування та опис смаку. Робота із обладнанням
- Тренінг «Лате-арт». Як правильно збивати молоко та базові елементи латте-арту
- Розширений тренінг: «Еспресо». Кавова теорія, хімія води, екстрактивність. Капінг